mandag 9. november 2009

Så har fire av dere reist til nye hjem !

AVSKJED !!   Har du hørt om "kjærlighetens pris"?  Når du unner deg å bli gla i noen, så medfører det en sorg eller et savn en eller annen gang.  Om du ikke får eller gir no kjærlighet derimot blir svaret ENSOMHET...  det kan være drepende.  Så vi betaler villig "kjærlighetens pris".  Tiden har kommet da valpene er klare for å få en ny flokk.

Her ser du Randi tar avskjed med Storm...     At Randi idag har fått en katt kan umulig erstatte Storm, men jeg vet at Storm og andre Randi savner har en plass i hjertet hennes :-)

I går var dagen da fire skjønne valper fikk et nytt hjem - og dagen da Kaja fant igjen kjøkkengolvet sitt.

Førstevalp ut var Kanaq som nå heter Tincka Luna.  Hun drar til Strømmen, og vi tror hun får det knallbra der.  Da hun dro hadde hun fått på et supersøtt ROSA halsbånd med funklende "diamanter" på.

Så var det Polaris sin tur.  Vi trodde vi ville sitte igjen med henne, men fredag kveld ringte Jøran, og tross 4-5 timers avstand mellom oss var det ingen tvil.  "HOLD AV DEN VALPEN! - vi kommer søndag!"  Hundevant tok Jøran på halsbånd, og så dro Polar til Dokka for å bli kjent med husets Rottweiler.

Mats, Kristin og Lea har rukket å bli godt kjent med Buck.  De bor nemlig slett ikke langt unna - kjekt, for da vil vi kanskje få se Bucky en del selv om hun har flytta. 

Gjett om Kristin var glad for å hente det nye familiemedlemmet??

Når Bucky først hadde fått halsbåndet på - det er jo litt uvant - var det bare å følge med til nabo-kommunen.

Lea har vært her mange ganger allerede....  tror nok hun blir svært så vant til hunder.  

Siste valp ut i går var Storm.  At Storm kjente igjen Solveig og Sondre var det ikke tvil om.  Lykke til for dere.  Vi har vært ekstra - ekstra glad i Storm - - -   hun er litt lik på Morgan som vi beholder.

Tove tar et siste avskjeds-kyss.  Godt vi får beholde Varga en uke til før hun drar til Bergen.  Idag har Morgan og Varga trukket i tospann ned til "hundremeterskogen".  Der fikk de løpe fritt.  Tror Varga lengter til Bergen - for hun er glad i å lage lyd...    (og så savner hun nok flokken:)


Ingen kommentarer: